3. tammikuuta 2014

Pyllistelystä


Oon usein miettinyt, että kumpi onkaan parempi: naisten sali vai sekasali. Oon päätyämässä siihen, että naisten sali on kyllä parempi. Sen verran turhamainen oon, että sekasalille en ehkä kehtais mennä karvaisilla kainaloilla tai ylitiörasvaisella tukalla :D Naisten salille sen sijaan kehtaan.

Toisena hyvänä puolena naisten salissa on se, että jos treenikalsarit on vähän sellaset läpikuultavammat (kuten esim. uusimmat SOC:n kalsarini ovat), voi silti ihan rauhassa tehdä kyykkyjä ja maastvetoja tarvitsematta huolestua siitä, että nyt tuli ne kirkkaimmat ankankuvin varustetut alkkarit vedettyä treenihousujen alle. Ya know what I'm talking about - pyllistely kunniaan! :D


Kävin aikasemmin uimahallin sekasalilla, joka oli sellanen betonibunkkeri. Jotkut varmaan saa karusta bunkkerifiilistelystä enemmän puhtia treeniin ja onhan se itsellenkin vähän vaikea välillä päästä "beast" moodiin kun on orkideojen ja kynttiläasetelmien ympäröimänä :D Mutta kyllä itseäni silti enemmän miellyttää LadyLinen naisellinen sisustus, kuin aiempi hienhajuinen karjunurkkaus. 


Mikä sekasalilla olis sitten paremmin? No, kukapa ei nauttis siitä, että joku lihaskimppu äijä vähän vilkasee sun huimaa vauhtia kasvavaa habaa... Ja kokemukseni mukaan sekasalilla on myös enemmän painoja ja isompia painoja, esim. käsipainoissa.  Enkä itse ole koskaan myöskään törmännyt salilla stalkkereihin, tai ainakaan en ole ottanut siitä mitään ongelmaa, jos joku nyt on halunnut meikäläistä tuijottaa. Jos joku katsoo, niin tarpeeseensa katsoo.

Tykkääköhän äijät muuten käydä mielummin sekasalilla vai miesten salilla? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)